Дата розміщення: 14.11.2018

Річний звіт за 2017 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада* Директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Вовненко Василь Іванович
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1963
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 38
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Голова правління ВАТ «Кальницьке СП «Агромаш»
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 09.04.2010, термiн не обмежений
9) опис Змiни на цiй посадi протягом звiтного року не вiдбувались. Зміни щодо посадової особи Директора після звітнього періоду: 20.06.2018 року (протокол Протокол загальних зборів акціонерів №1 від 20.06.2018 року) з 01.07.2018 року припинено повноваження Директора Вовненко Василя Івановича та обрано на посаду Директора Дерепащук Дмитра Григоровича. Тому саме ця посадова особа підписує річний звіт Товариства. Директор має повноваження: 1. здiйснювати керiвництво поточною дiяльнiстю Товариства, що передбачає його вiдповiдальнiсть за реалiзацiю цiлей, стратегiї та полiтики Товариства. 2. органiзовувати виконання рiшень Загальних зборiв акцiонерiв та Наглядової ради Товариства. 3.вирiшувати всi питання, пов'язанi з керiвництвом поточною дiяльнiстю Товариства, крiм питань, що належать до виключної компетенцiї Загальних зборiв та Наглядової ради товариства та передбаченi Статутом та iншими внутрiшнiми документами Товариства. 4.отримувати повну, достовiрну та своєчасну iнформацiю про Товариство, необхiдну для виконання своїх функцiй; 5. в межах визначених статутом, положенням , контрактом та iншими документами повноважень самостiйно вирiшувати питання поточної дiяльностi Товариства; 6. вимагати скликання позачергового засiдання Наглядової ради Товариства; 7. отримувати справедливу винагороду за виконання функцiй Директора Товариства. Обов'язки Директора: 1) дiяти в iнтересах Товариства добросовiсно, розумно та не перевищувати своїх повноважень. Обов'язок дiяти добросовiсно i розумно означає необхiднiсть проявляти сумлiннiсть, обачливiсть та належну обережнiсть; 2) керуватися у своїй дiяльностi чинним законодавством України, Статутом Товариства, iншими внутрiшнiми документами Товариства; 3) виконувати рiшення, прийнятi Загальними зборами акцiонерiв та Наглядовою радою Товариства; 4) особисто брати участь у чергових та позачергових Загальних зборах акцiонерiв. Завчасно повiдомляти про неможливiсть участi у Загальних зборах акцiонерiв iз зазначенням причини; 5) брати участь у засiданнi Наглядової ради на її вимогу; 6) дотримуватися встановлених у Товариствi правил та процедур щодо укладення правочинiв, у вчиненнi яких є заiнтересованiсть (конфлiкт iнтересiв); 7) дотримуватися всiх встановлених у Товариствi правил, пов'язаних iз режимом обiгу, безпеки та збереження iнформацiї з обмеженим доступом. Не розголошувати конфiденцiйну та iнсайдерську iнформацiю, яка стала вiдомою у зв'язку iз виконанням функцiй Директора, особам, якi не мають доступу до такої iнформацiї, а також використовувати її у своїх iнтересах або в iнтересах третiх осiб; 8) своєчасно надавати Наглядовiй радi, ревiзiйному органу Товариства повну i точну iнформацiю про дiяльнiсть та фiнансовий стан Товариства. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п’яти років: директор ПрАТ "Кальницьке СП "Агромаш". Посади на будь-якому iншому пiдприємствi не обiймає.


1) посада* Голова Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Алєксєєв Олег Анатолійович
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1973
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 20
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Директор СП ТОВ «Райффайзен-Агро»
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 08.04.2016, 3 роки
9) опис Змiни на цiй посадi протягом звiтного року не вiдбувались. Повноваження Голови Наглядової ради: 1. здiйснювати захист прав акцiонерiв Товариства, i в межах компетенцiї, визначеної статутом та ЗУ "Про акцiонернi товариства", контролювати та регулювати дiяльнiсть виконавчого органу Товариства. 2. отримувати повну, достовiрну та своєчасну iнформацiю про Товариство, необхiдну для виконання своїх функцiй. Знайомитися iз документами Товариства, отримувати їх копiї, а також копiї документiв дочiрнiх пiдприємств Товариства. 3. вимагати скликання позачергового засiдання Наглядової ради Товариства; 4. надавати у письмовiй формi зауваження на рiшення Наглядової ради Товариства. 5. вимагати скликання позачергових Загальних зборiв акцiонерiв Товариства. Обов'язки Голови Наглядової ради: 1) органiзувати роботу Наглядової ради; 2) скликати засiдання Наглядової ради та головувати на них; 3) вiдкривати Загальнi збори; 4) головувати на Загальних зборах у разi надання Наглядовою радою таких повноважень; 5) пiдписувати вiд iменi Товариства трудовий контракт з кожним членом виконавчого органу у разi надання Наглядовою радою таких повноважень. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п’яти років: Директор СП ТОВ «Райффайзен-Агро», Голова Наглядової ради.Обiймає посаду Заступник директора СП ТОВ «Райффайзен-Агро», яке знаходиться за адресою: Вінницька обл, Іллінецький р-н, с. Кальник, вул. Т.Г. Шевченка, 192.


1) посада* Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Анікеєнко Олександр Миколайович
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1976
5) освіта** Середня спеціальна
6) стаж роботи (років)** 20
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Заступник директора СП ТОВ «Райффайзен-Агро»
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 08.04.2016, 3 роки
9) опис Змiни на цiй посадi протягом звiтного року не вiдбувались. Повноваження Члена Наглядової ради: 1. здiйснювати захист прав акцiонерiв Товариства, i в межах компетенцiї, визначеної статутом та ЗУ "Про акцiонернi товариства", контролювати та регулювати дiяльнiсть виконавчого органу Товариства. 2. отримувати повну, достовiрну та своєчасну iнформацiю про Товариство, необхiдну для виконання своїх функцiй. Знайомитися iз документами Товариства, отримувати їх копiї, а також копiї документiв дочiрнiх пiдприємств Товариства. 3. вимагати скликання позачергового засiдання Наглядової ради Товариства; 4. надавати у письмовiй формi зауваження на рiшення Наглядової ради Товариства. 5. вимагати скликання позачергових Загальних зборiв акцiонерiв Товариства. Обов'язки Члена Наглядової ради: 1)дiяти в iнтересах Товариства, добросовiсно, розумно та не перевищувати своїх повноважень. Обов'язок дiяти добросовiсно i розумно означає необхiднiсть проявляти сумлiннiсть, обачливiсть та належну обережнiсть; 2)керуватися у своїй дiяльностi чинним законодавством України, Статутом Товариства, цим Положенням, iншими внутрiшнiми документами Товариства; 3)виконувати рiшення, прийнятi Загальними зборами акцiонерiв та Наглядовою радою Товариства; 4)особисто брати участь у чергових та позачергових Загальних зборах акцiонерiв, засiданнях Наглядової ради. Завчасно повiдомляти про неможливiсть участi у Загальних зборах та засiданнях Наглядової ради iз зазначенням причини вiдсутностi; 5)дотримуватися встановлених правил та процедур щодо укладання правочинiв, у вчиненнi яких є заiнтересованiсть (конфлiкт iнтересiв); 6)дотримуватися всiх встановлених у Товариствi правил, пов'язаних iз режимом обiгу, безпеки та збереження iнформацiї з обмеженим доступом. Не розголошувати конфiденцiйну та iнсайдерську iнформацiю, яка стала вiдомою у зв'язку iз виконанням функцiй члена Наглядової ради, особам, якi не мають доступу до такої iнформацiї, а також використовувати її у своїх iнтересах або в iнтересах третiх осiб; 7)повiдомити протягом 2-х тижнiв у письмовiй формi Наглядову раду та виконавчий орган Товариства про неможливiсть (небажання) виконувати повноваження члена Наглядової ради Товариства; 8)утримуватися вiд дiй, якi можуть призвести до втрати незалежним члена Наглядової ради своєї незалежностi. У разi втрати незалежностi члена Наглядової ради зобов'язаний протягом 3-х днiв повiдомити у письмовiй формi про це Наглядову раду та виконавчий орган Товариства; 9)своєчасно надавати Загальним зборам акцiонерiв, Наглядовiй радi повну i точну iнформацiю про дiяльнiсть та фiнансовий стан Товариства. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п’яти років: Заступник директора СП ТОВ «Райффайзен-Агро», Член Наглядової ради.Обiймає посаду Технічного директора СП ТОВ «Райффайзен-Агро», яке знаходиться за адресою: Вінницька обл, Іллінецький р-н, с. Кальник, вул. Т.Г. Шевченка, 192.


1) посада* Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Качалай Людмила Леонардівна
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1967
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 33
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Головний бухгалтер СП ТОВ «Райффайзен-Агро»
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 08.04.2016, 3 роки
9) опис Змiни на цiй посадi протягом звiтного року не вiдбувались. Повноваження Члена Наглядової ради: 1.здiйснювати захист прав акцiонерiв Товариства, i в межах компетенцiї, визначеної статутом та ЗУ "Про акцiонернi товариства", контролювати та регулювати дiяльнiсть виконавчого органу Товариства. 2. отримувати повну, достовiрну та своєчасну iнформацiю про Товариство, необхiдну для виконання своїх функцiй. Знайомитися iз документами Товариства, отримувати їх копiї, а також копiї документiв дочiрнiх пiдприємств Товариства. 3. вимагати скликання позачергового засiдання Наглядової ради Товариства; 4. надавати у письмовiй формi зауваження на рiшення Наглядової ради Товариства. 5. вимагати скликання позачергових Загальних зборiв акцiонерiв Товариства. Обов'язки Члена Наглядової ради: 1)дiяти в iнтересах Товариства, добросовiсно, розумно та не перевищувати своїх повноважень. Обов'язок дiяти добросовiсно i розумно означає необхiднiсть проявляти сумлiннiсть, обачливiсть та належну обережнiсть; 2)керуватися у своїй дiяльностi чинним законодавством України, Статутом Товариства, цим Положенням, iншими внутрiшнiми документами Товариства; 3)виконувати рiшення, прийнятi Загальними зборами акцiонерiв та Наглядовою радою Товариства; 4)особисто брати участь у чергових та позачергових Загальних зборах акцiонерiв, засiданнях Наглядової ради. Завчасно повiдомляти про неможливiсть участi у Загальних зборах та засiданнях Наглядової ради iз зазначенням причини вiдсутностi; 5)дотримуватися встановлених правил та процедур щодо укладання правочинiв, у вчиненнi яких є заiнтересованiсть (конфлiкт iнтересiв); 6)дотримуватися всiх встановлених у Товариствi правил, пов'язаних iз режимом обiгу, безпеки та збереження iнформацiї з обмеженим доступом. Не розголошувати конфiденцiйну та iнсайдерську iнформацiю, яка стала вiдомою у зв'язку iз виконанням функцiй члена Наглядової ради, особам, якi не мають доступу до такої iнформацiї, а також використовувати її у своїх iнтересах або в iнтересах третiх осiб; 7)повiдомити протягом 2-х тижнiв у письмовiй формi Наглядову раду та виконавчий орган Товариства про неможливiсть (небажання) виконувати повноваження члена Наглядової ради Товариства; 8)утримуватися вiд дiй, якi можуть призвести до втрати незалежним члена Наглядової ради своєї незалежностi. У разi втрати незалежностi члена Наглядової ради зобов'язаний протягом 3-х днiв повiдомити у письмовiй формi про це Наглядову раду та виконавчий орган Товариства; 9)своєчасно надавати Загальним зборам акцiонерiв, Наглядовiй радi повну i точну iнформацiю про дiяльнiсть та фiнансовий стан Товариства. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п’яти років: Головний бухгалтер СП ТОВ «Райффайзен-Агро», Член Наглядової ради. Обiймає посаду Головного бухгалтера СП ТОВ «Райффайзен-Агро», яке знаходиться за адресою: Вінницька обл, Іллінецький р-н, с. Кальник, вул. Т.Г. Шевченка, 192.


___________

* Якщо інформація розкривається стосовно членів наглядової ради, додатково зазначається, чи є посадова особа акціонером, представником акціонера, представником групи акціонерів, незалежним директором.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридично Ідентифікаційний код юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
ДиректорВовненко Василь Івановичд/н000000
Голова наглядової радиАлєксєєв Олег Анатолійовичд/н000000
Член наглядової радиАнікеєнко Олександр Миколайовичд/н000000
Член наглядової радиКачалай Людмила Леонардівнад/н000000
Усього 0 0 0 0 0 0